De wereld, die om en in ons leeft. Ze lijkt zo vanzelfsprekend, zo gewoon. Meer dan eens lopen we de kunststukjes mis die zij ons probeert te tonen.

Levenskunst is voor mij het leven zo diep mogelijk ondergaan. Elk moment opnieuw. Je blik wordt langzaam helderder.

Herfstlicht valt zacht door het stof op de vensterbank. Duingras recht zijn rug onaflatend onder een stevige duinwind. Zie je het?

Alleen jijzelf bent in staat jouw leven in de ogen te kijken. Ik probeer slechts te verwoorden wat ik in haar spiegeling ontwaar. Laat je verwonderen, wil ik maar zeggen. Vertrouw. Houd hoop. Vroeg of laat komen we aan waar we ons altijd al naar toebewogen.

Recensies

De dichter zoekt zichzelf en de zin van het bestaan. Hij speurt in de natuur naar troostende beelden. Hij weet dat de zin van zijn leven in mijn aders staat beschreven.

Dat zijn Pad niet over rozen gaat, lees je in deze gedichten. Ondanks tegenslag geeft de dichter niet op. Hij weet dat het antwoord dichtbij ligt verscholen.

René Spruijt

Roosendaal, januari 2016

PerSphere wil ons laten zien hoe bijzonder het alledaagse bij nader inzien is. Dit heeft geleid tot een unieke bundel met niet-alledaagse gedichten. Wie de tijd neemt om het werk van deze talentvolle woordkunstenaar zorgvuldig te ondergaan, zal zijn omgeving met meer aandacht dan voorheen gaan bekijken.

Rens Koenraad

Den Bosch, januari 2016

Prijs                            € 17,99 *

Auteur                       PerSphere

Uitgeverij                  Spruijt & Spruyt

ISBN                           978 90 82298 83 3

NUR                            306

Bindwijze                  paperback

Uitsluitend via website te bestellen, excl verzendkosten (TNT tarief)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Aantal boeken

Uw bericht