Heb je een goede tekst geschreven? Wil je die publiceren? Dan kan Spruijt & Spruyt jou helpen.

Wij weten welke mogelijkheden er zijn en waar je rekening mee moet houden. Wij bespreken met jou je concept, je doelgroep, je tekst en de vormgeving van het boek. We brengen je in contact met iemand die je tekst redigeert en met een drukkerij. Verder bespreken we samen het financiële plaatje voor de realisatie van je project.

Wie zijn wij?

Wij zijn twee broers die in 2014 een kleine uitgeverij zijn begonnen. Ons fonds is klein. Wij houden van goede boeken en kiezen uitsluitend voor mooie uitgaven. Daarbij levert elke broer zijn eigen specifieke inbreng. PR en marketing is niet ons deel.

Rene Spruyt

René Spruijt 

Dichter en schrijver

Vanuit mijn ervaring met schrijven bespreek ik je concept, kijk naar je doelgroep en adviseer je over de sterke en zwakke kanten van je tekst.

John Spruyt

John Spruyt 

Grafisch vormgever

Vanuit mijn vak bespreek ik je boekconcept en kijk naar de grafische mogelijkheden van het werk. Zijn we akkoord, dan maak ik een voorstel voor de vormgeving van het boek.

Het draaiboek

Onze multidisciplinaire en persoonlijke aanpak leidt uiteindelijk tot een actieplan waarin de weg naar uitgave van je boek beschreven staat. We maken afspraken over:

– doel van het boek

– doelgroep

– inhoud van de tekst

– redigeren van de tekst

– vormgeving van het boek

– drukken

– tijdsplanning

– financiën (kostprijs, verkoopsprijs, subsidie, crowdfunding)

Geïnteresseerd? Mail ons op e-mailadres r.spruijt48@gmail.com.

Of bel ons eerst op telefoonnummer 06 – 12 555 018.